HBO Vereniging Ad Tempus Vitae

Ben je benieuwd wat er allemaal te beleven valt bij Ad Tempus Vitae? Wil je lid worden of wil je gewoon wat meer van weten van de vereniging ?

Ad Tempus Vitae ook wel ATV genoemd heeft als doel elkaar te steunen in het dienen van de Here, met name in de studie. ATV bestaat uit een gezellige groep studenten met vele verschillende studierichtingen die wekelijks bij elkaar komen op bijbelgroepen en tijdens soosavonden.

Samen student zijn bij ATV betekent ook samen op zoek gaan naar God. Er is tijdens de Bijbel Groep avonden een gezellige sfeer om te ontdekken wat er in de Bijbel staat. Ook wordt een aantal keer per jaar een praise georganiseerd.

Een Bijbel Groep bestaat uit ongeveer 8 personen. Per jaar worden 5 thema’s behandeld over verschillende onderwerpen uit de Bijbel. Bijvoorbeeld het thema over het Bijbelboek Marcus. Tijdens een reeks van 10 Bijbel Groep avonden hebben we (her) ontdekt wie Jezus is. Bijbelstudies zijn vaste prik op dinsdagavond. Zodat je ook tijdens je studententijd een levendige relatie met God kan aangaan en onderhouden!

Meer te weten te komen over Ad Tempus Vitae? ga naar de website en like de facebook pagina om op de hoogte te blijven van al onze activiteiten.

Wil je direct ATV Groningen benaderen? Dat kan via het onderstaande formulier.

    ATV op de kaart

    Website: http://www.adtempusvitae.nl/