C.S.F.R. Quo Vadis

Wij zijn een christelijke studentenvereniging en zijn sinds 24 april 2008 officieel dispuut van de C.S.F.R. Hiermee zijn wij het jongste dispuut van de C.S.F.R. De C.S.F.R. heeft als uitgangspunt de Bijbel met de drie Formulieren van Enigheid. Dit komt tot uiting in bijbelkringen en studiekringen. De C.S.F.R. is in bijna iedere studentenstad wel te vinden zoals te zien is op www.csfr.nl. Kenmerkend voor de C.S.F.R. zijn haar verwantschap aan de gereformeerde beginselen, haar studiekarakter en haar studentikositeit.

Wij zijn een groeiende studentenvereniging in het mooie Nijmegen met ongeveer 60 leden. Woensdagavond is onze verenigingsavond en dan hebben we Bijbelstudies, borrels, gezellige activiteiten en studiekringen waar we allerlei interessante onderwerpen (bijv. C.S. Lewis, muziek en politiek) bestuderen. 

Voor komend jaar zijn we op zoek naar nieuwe leden. Lijkt het je wat om lid te worden van onze vereniging, dan willen we je hierbij alvast van harte uitnodigen voor de introductie. Onze introductie is geheel vrijblijvend en bestaat uit een leuk programma waardoor je onze vereniging en andere eventuele nieuwe leden beter leert kennen. Zeker een aanrader!

Website: C.S.F.R. Quo Vadis