C.S.V. Alpha

Welkom op de pagina van C.S.V. Alpha. Dé vereniging van Enschede die het geloof uit de bijbel verbindt met de gezelligheid van een studentenvereniging. Ben ji]op zoek naar een leuke studententijd waarin ook geloof een rol speelt? Dan is C.S.V. Alpha vast iets voor jou!

Van de 130 leden kent de vereniging een grote actieve kern, die zorgt voor een bruisend en gevarieerd verenigingsleven. Hierbij gaan vorming en gezelligheid hand in hand samen. Iedere twee weken zijn er Bijbelkringen over uiteenlopende thema’s en er worden regelmatig thema-avonden georganiseerd. Ook swingende sing-in’s vind je bij C.S.V. Alpha! Daarnaast is er ook een hele hoop gezelligheid bij de wekelijkse sociëteitsavond, leuke feesten, gala’s, relaxte weekenden en de jaarlijkse zeilweek. Er is dus iedere week genoeg te beleven!

Bij Alpha vind je leden met allerlei verschillende achtergronden, van reformatorisch tot pinkstergemeente, van katholiek tot helemaal geen kerkelijke achtergrond, van mensen die actief met het geloof bezig zijn tot mensen die juist zoekende zijn. Die diversiteit zorgt ervoor dat veel verschillende mensen zich thuis voelen bij C.S.V. Alpha en dat er altijd aanleiding is tot een goede discussie.

Website: C.S.V. Alpha