Navigators Den Haag

Welkom op de website van Navigators Studentenvereniging Den Haag!
NSDH is een super gezellige en jonge studentenvereniging, die elke donderdagavond bij elkaar komt. Wij geloven, borrelen en houden goede gesprekken.
Kortom: een plek om vriendschappen op te bouwen en jezelf te leren kennen!

Navigators Studentenvereniging Den Haag is een christelijke studentenvereniging met als motto: “Christus kennen en Hem bekend maken”. Geloven staat centraal bij onze vereniging, maar we zijn niet verbonden met een kerk, partij of stroming. De leden van NSDH vormen dan ook een bonte verzameling met verschillende achtergronden.

Ook als je geïnteresseerd bent, maar (nog) niet gelooft, ben je hartelijk welkom bij NSDH. Want bij NSDH wordt er volop gediscussieerd, gevraagd en geleerd over veel onderwerpen. Eens in de twee weken doen we in kringen Bijbelstudie. Ook zijn er ééns per twee weken gezellige activiteiten, zoals een student-zijncontest, voorrondes voor het NSV Songfestival, een kookwedstrijd, spelletjesavond en ga zo maar door. Uiteraard wordt elke avond afgesloten met een borrel!

Benieuwd hoe dat er nou uitziet? Kijk eens naar de foto’s, of kom natuurlijk gewoon een avondje langs voor goed eten, gezelligheid en een biertje op onze sociëteit aan Brouwersgracht 2D in Den Haag! Wil je lid worden? Hartstikke leuk! Je kunt contact met ons opnemen voor meer informatie of je direct inschrijven via onze website.

Website: NSDH