Navigators Studentenvereniging Leeuwarden

Navigators Studentenvereniging Leeuwarden (NSLeeuwarden) is een open christelijke studentenvereniging met ca. 60 leden. Geloof, gezelligheid en gastvrijheid kenmerken de vereniging. Met NSLeeuwarden haal je zeker meer uit je studententijd!

Overweeg je lid te worden of ben je gewoon benieuwd naar ons? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of loop een keer de sociëteit binnen. In de agenda hiernaast vind je een overzicht van al onze activiteiten, deze kennen een open karakter, tenzij anders aangegeven. Voor precieze tijdstippen en locaties kun je op de items klikken. De deur staat bij ons altijd open voor gasten en geïnteresseerden!

Geloof, gezelligheid en gastvrijheid
Deze drie eigenschappen kenmerken Navigators Studentenvereniging Leeuwarden.
Navigators Leeuwarden is met haar twaalfde verenigingsjaar een jonge, snelgroeiende vereniging binnen de studentenwereld van Leeuwarden. Inmiddels is de vereniging al gegroeid tot 70 leden. De samenstelling is erg gevarieerd. Verschillende hogescholen, studies, kerkelijke achtergronden en interesses zijn vertegenwoordigd.

We hebben twee verenigingsavonden per week. Op deze avonden worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Sommige avonden zijn voor de hele vereniging samen, zoals een thema-avond met spreker, of een bowlingavond en natuurlijk de borrels of feestjes in de sociëteit. Maar er zijn ook avonden waarbij je actief bent met een kleinere groep, zoals de bijbelstudie of avonden voor je dispuut.

Daarnaast worden er nog vele activiteiten georganiseerd door verschillende commissies. In april wordt bijvoorbeeld het jaarlijkse verenigingsweekend georganiseerd en ook de DIESweek (verjaardagsweek) van de vereniging is met het gala altijd weer één van de hoogtepunten.

In totaal zijn er 15 Navigators Studentenverenigingen in Nederland. Hierdoor zijn er ook activiteiten waar je aan deel kan nemen, zodat je christelijke studenten uit heel Nederland ontmoet. Zo is er elk jaar een Navigators Sportdag, een Songfestival, een inhoudelijk weekend met honderden andere Navigators genaamd Focus en zijn er diverse toerustingsdagen voor als je een bepaalde functie hebt binnen de vereniging.

Website: http://www.nsleeuwarden.nl/